Kurani Fisnik » Shqip » Suretu El Maun

Choose the reader

Shqip

Suretu El Maun - Vargjet Numri 5
أَلَمْ تَرَ كَيْفَ فَعَلَ رَبُّكَ بِأَصْحَابِ الْفِيلِ ( 1 ) El Maun - Ayaa 1
A nuk e ke parë se ç’bëri Zoti yt me poseduesi e elefantit?
أَلَمْ يَجْعَلْ كَيْدَهُمْ فِي تَضْلِيلٍ ( 2 ) El Maun - Ayaa 2
A nuk ua bëri përpjekjen e tyre të dështuar?
وَأَرْسَلَ عَلَيْهِمْ طَيْرًا أَبَابِيلَ ( 3 ) El Maun - Ayaa 3
Dhe Ai kundër tyre lëshoi shpendë që vinin tufë-tufë!
تَرْمِيهِم بِحِجَارَةٍ مِّن سِجِّيلٍ ( 4 ) El Maun - Ayaa 4
Dhe i gjuanin ata me gurë nga balta e gurëzuar!
فَجَعَلَهُمْ كَعَصْفٍ مَّأْكُولٍ ( 5 ) El Maun - Ayaa 5
Dhe ata i bëri si gjeth i grimcuar (i përtypur)!

Choose language

Choose Suretu

Choose tafseer

Participate

Bookmark and Share