Kurani Fisnik » Shqip » Suretu En Nasr

Choose the reader

Shqip

Suretu En Nasr - Vargjet Numri 3
إِنَّا أَعْطَيْنَاكَ الْكَوْثَرَ ( 1 ) En Nasr - Ayaa 1
Ne, vërtet, të dhamë ty shumë mira.
فَصَلِّ لِرَبِّكَ وَانْحَرْ ( 2 ) En Nasr - Ayaa 2
Andaj, ti falu dhe prej kurban për hurë të Zotit tënd!
إِنَّ شَانِئَكَ هُوَ الْأَبْتَرُ ( 3 ) En Nasr - Ayaa 3
E s’ka dyshim se urrejtësi yt është farësosur.

Choose language

Choose Suretu

Choose tafseer

Participate

Bookmark and Share