Kurani Fisnik » Shqip » Suretu El Mesed

Choose the reader

Shqip

Suretu El Mesed - Vargjet Numri 6
قُلْ يَا أَيُّهَا الْكَافِرُونَ ( 1 ) El Mesed - Ayaa 1
Thuaj: “O ju jobesimtarë!
لَا أَعْبُدُ مَا تَعْبُدُونَ ( 2 ) El Mesed - Ayaa 2
Unë nuk adhuroj atë që ju e adhuroni!
وَلَا أَنتُمْ عَابِدُونَ مَا أَعْبُدُ ( 3 ) El Mesed - Ayaa 3
As ju nuk jeni adhurues të Atij që unë e adhuroj!
وَلَا أَنَا عَابِدٌ مَّا عَبَدتُّمْ ( 4 ) El Mesed - Ayaa 4
Dhe unë kurr nuk do të jem adhurues i asaj që ju adhuroni!
وَلَا أَنتُمْ عَابِدُونَ مَا أَعْبُدُ ( 5 ) El Mesed - Ayaa 5
Por edhe ju nuk do të jeni adhurues të Atij që unë adhuroj!
لَكُمْ دِينُكُمْ وَلِيَ دِينِ ( 6 ) El Mesed - Ayaa 6
Ju keni fenë tuaj (që i përmbaheni), e unë kam fenë time (që i përmbahem)!

Choose language

Choose Suretu

Choose tafseer

Participate

Bookmark and Share