Kurani Fisnik » Shqip » Suretu En Nas

Choose the reader

Shqip

Suretu En Nas - Vargjet Numri 4
قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ( 1 ) En Nas - Ayaa 1
Thuaj: Ai, All-llahu është Një!
اللَّهُ الصَّمَدُ ( 2 ) En Nas - Ayaa 2
All-llahu është mbështetja (Atij i mbështetet çdo krijesë).
لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ ( 3 ) En Nas - Ayaa 3
As s’ka lindur kë, as nuk është i lindur.
وَلَمْ يَكُن لَّهُ كُفُوًا أَحَدٌ ( 4 ) En Nas - Ayaa 4
Dhe Atij askush nuk i është i barabartë.

Choose language

Choose Suretu

Choose tafseer

Participate

Bookmark and Share