Kurani Fisnik » Shqip » Suretu

Choose the reader

Shqip

Suretu - Vargjet Numri 5
قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ ( 1 )  - Ayaa 1
Thuaj: I mbështetem Zotit të agimit,
مِن شَرِّ مَا خَلَقَ ( 2 )  - Ayaa 2
Prej dëmit të çdo krijese, që Ai e krijoi.
وَمِن شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ ( 3 )  - Ayaa 3
Dhe prej errësirës së natës kur ngryset plotësisht.
وَمِن شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ ( 4 )  - Ayaa 4
Dhe prej dëmit të atyre që lidhin dhe fryejnë nyja.
وَمِن شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ ( 5 )  - Ayaa 5
Edhe prej dëmit të smirëkeqit kur sipas smirës vepron.

Choose language

Choose Suretu

Choose tafseer

Participate

Bookmark and Share